Category: DEFAULT

Да Живеам Сто Години - Јулија* - Јулија (Cassette, Album)

Published 06.09.2019 by Brabei

Published in DEFAULT

9 Comments

 1. Mujora  Gardasho
  На 26 – ти јули година се случи катастрофалниот земјотрес во Скопје во точно пет часот и 17 минути, а нешто потоа и уште неколку помали потреси. Над луѓе останаа без покрив над главата, во земјотресот загинаа.
  13.09.2019 Reply
 2. Basar  Vogal
  75 години од ослободувањето на Скопје, по овој повод се даде почит на хероите-ослободители и се положи цвеќе на неколку локации низ главниот град.
  09.09.2019 Reply
 3. Malagore  Nikobar
  След 30 години преход всеки може да си разправя каквото си ще за тая дата. Едни викат, че са били на митинг, макар че митинги на и нямаше - имаше преди това заради Русенския въпрос с обгазяването на дунавския град, имаше.
  11.09.2019 Reply
 4. Nelar  Yozuru
  Читањето има значителен број придобивки меѓу кои намалување на стресот, зголемување на знаењето, проширување на речникот, дури и подобрување на меморијstanmietodbaosoulang.oglagaresursaddchatgoldmassoalalnea.infoinfo овие се дел од причините зошто треба од најрани години.
  11.09.2019 Reply
 5. Mazugami  Nakasa
  Това ще бъде един от най-специалните ни концерти – ‘WHIPLASH – Никога няма да забравим ЦЪРО’! На 12 септември – точно 10 години след деня, в който загубихме един от най-стойностните български рок барабанисти – МИХАИЛ.
  14.09.2019 Reply
 6. Togis  Samuzilkree
  Можеби во моментов ви се чини дека не може подобро. Може ви се чини дека не може полошо. Во секој случај, скроз е корисно да се прочитаат овие жени, кои се навраќаат на моментот кога наполниле 28 години, како тоа.
  15.09.2019 Reply
 7. Groran  Mazukora
  Ова е новата хит фризура наречена „glass hair“ Есен на ноктите: Овие нијанси ќе доминираат во наредниот период! (ФОТО) Време е за маникир: Ова се најпопуларните трендови за оваа сезона 5 модели на здолништа кои треба да ги.
  09.09.2019 Reply
 8. Kajibei  Mukree
  Пијан тип сака со автомобил да се качи во авион Студентски живот За некого интересен и забавен, а за некого тежок и макотрпен.
  09.09.2019 Reply
 9. Mojind  Masida
  И покрај препораките на лекарите ширум светот, дека е најдобро е жените да го родат првото дете до та година, сепак оваа граница во последните години постајно се поместува нагоре.
  08.09.2019 Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *